(+4) 0720.482.767

sigla

info@anada.ro

sigla

0720 482 767

info@anada.ro

ANADA CloudBackup este o soluție de backup fără agenți care garantează continuitatea afacerii în caz de dezastru pentru companii de toate mărimile.

ANADA CloudBackup înlocuiește sistemele convenționale de backup pe bază de benzi magnetice cu o soluție cloud automatizată complet. Această soluție de backup, disponibilă atât pentru serverele fizice cât și pentru cele virtuale, salvează datele pe un mediu sigur de stocare offsite și permite restaurarea imediată a acestora din cloud sau folosind o copie locală a datelor salvate.

Soluția noastră este compatibilă cu cea mai diversă gamă de sisteme de operare cum ar fi Windows, Linux, Unix, Novell, Mac și AS400. De asemenea noi protejăm dispozitivele mobile inclusiv tabletele și smartphone-urile.

Noi furnizăm cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor pentru clienții nostri, garantând ca datele lor sunt întotdeauna protejate, accesibile și securizate, indiferent de situațiile create în urma unor dezastre majore cum ar fi cutremure, inundații, incendii, întreruperi în alimentarea cu energie electrică sau defecte majore ale unor echipamente informatice.

De ce să alegi soluția noastră?

Soluție unică fără agenți Anada este o soluție unică de salvare a datelor fără agenți Costuri minime Costurile sunt minimizate, plătești doar capacitatea de stocare consumată Protecție completă Soluția este compatibilă cu cele mai diverse aplicații, dispozitive și sisteme de operare Certificare FIPS 140-2 Cheie de criptare pe 256 de biți pentru securitatea datelor (certificată FIPS 140-2) Prima soluție pentru mobile Prima soluție de backup pentru tablete și telefoane inteligente Interfață ergonomică Interfață de administrare ușor de folosit care simplifică salvarea și restaurarea de date