(+4) 0720.482.767

sigla

info@anada.ro

sigla

0720 482 767

info@anada.ro

Lansarea noii versiuni 13.1

Anada IT Services are plăcerea să vă anunțe lansarea noii versiuni a soluției noastre de protecție a datelor, Asigra Cloud Backup ™ versiunea 13.1. Această nouă versiune include mai multe îmbunătățiri pentru a ajuta furnizorii de servicii și companiile care caută cele mai avansate soluții software de protecție a datelor din industrie.

Cele mai importante îmbunătățiri, actualizări și completări în noua versiune sunt:

Îmbunătățiri pentru protecția datelor de pe mașinile virtuale Hyper-V

Pe măsură ce organizațiile adoptă din ce în ce mai mult soluțiile de virtualizare, Asigra Cloud Backup continuă să extindă caracteristicile sale, pentru a permite o protecție mai cuprinzătoare a datelor din mediul virtual. Asigra Cloud Backup Versiunea 13.1 oferă o serie de îmbunătățiri de protecție a datelor pentru mașinile virtuale Microsoft Hyper-V, inclusiv backup incremental pentru serverele Hyper-V standalone, cât și pentru clusterele Hyper-V, care permit un backup mai rapid prin salvarea doar a blocurilor de date modificate de la un sesiune de backup la alta.

Suport pentru noi surse de date

Asigra Cloud Backup Versiunea 13.1 permite salvarea datelor de pe noi surse, inclusiv VMware 6.0, Windows 10, Oracle 12c, Oracle Database de pe Solaris 11, și bare metal restore pentru Windows 2012 R2 Server core. Aceste noi caracteristici pot ajuta furnizorii de servicii să-și mărească piața permițând să ofere noi soluții Backup-as-a-Service pentru satisfacerea clienților noi sau existenți.

Suport pentru Oracle Linux

Versiunea 13.1 adaugă Oracle Linux ca platformă de instalare pentru DS-System, Backup Lifecycle Management (BLM) Archiver și Remote Virtual Disaster Recovery (RVDR).

API-uri configurabile pentru localizarea geografică

O caracteristică majoră de securitate pentru protecția datelor este abilitatea de a localiza geografic și de a șterge de la distanță datele de pe dispozitivele mobile pierdute sau furate. Cu Asigra Cloud Backup versiunea 13.1, furnizorii de soluții pot acum auto-configura caracteristicile de localizare geografică în cadrul DS-NOC, consola de administrare bazată pe web a soluției Asigra, cu API-urile de localizare geografică Google sau Skyhook pentru hărțile Google Maps sau HERE.

Protecție datelor de pe serverul de mail Microsoft Exchange cu noul set de backup Exchange Web Services (EWS)

Pentru versiunile Microsoft Exchange 2013 și mai noi Asigra recomandă utilizarea noului set de backup EWS pentru salvarea și restaurarea la nivel de mesaj (mail) pentru implementările locale (on-premise) Exchange.