(+4) 0720.482.767

sigla

info@anada.ro

sigla

0720 482 767

info@anada.ro

Lansarea noii versiuni 12.2

Anada IT Services are plăcerea să vă anunțe lansarea noii versiuni 12.2 a Asigra Cloud Backup ™, primul software fără agenți care asigură salvarea de date pentru servere, mașini virtuale, dispozitive mobile, baze de date și aplicații, cât și pentru aplicațiile bazate pe IaaS și SaaS.

Asigra Cloud Backup versiunea 12.2 permite restaurarea rapidă pentru orice tip de afacere datorită unor noi caracteristici cum ar fi: restaurări mai eficiente și mai granulare pentru aplicațiile de întreprindere din cloud-ul public cât și din cel privat, restaurări instant și mai eficiente pentru mașini fizice și virtuale și suport pentru restaurarea mai multor aplicații bazate pe cloud.

Câteva dintre funcționalitățile noii versiuni includ:

1) Salvarea și restaurarea de tip cloud-to-cloud pentru datele aplicațiilor Google Apps.

În versiunea anterioară (12) Asigra a lansat în premieră salvarea și restaurarea de tip cloud-to-cloud pentru datele din aplicațiile Salesforce.com. Noua versiune 12.2 permite suplimentar protejarea datelor critice stocate în aplicațiile Google Apps.

2) Salvarea și restaurarea granulară printr-o singură trecere pentru:

a) Microsoft Exchange 2013 Versiunea 12.2 permite restaurarea email-uri individuale dintr-un backup la nivel de baze de date Exchange, avînd astfel posibilitatea să salvați datele o singură dată și să restaurați la orice nivel de granularitate dorit.

b) Microsoft SharePoint 2013 Pe lîngă salvarea și restaurarea la nivel de element pentru Sharepoint, acum există funcționalități suplimentare de restaurare a elementelor individuale dintr-un backup la nivel de bază de date SharePoint, suport pentru salvarea și restaurarea configurărilor BLOB ale bazelor de date Sharepoint, suport pentru salvarea și restaurarea serverului Microsoft SharePoint 2013.

3) Îmbunătățiri pentru restaurarea mașinilor virtuale:

a) restaurări incrementale (CBT) pentru activități failover/failback mai rapide;

b) salvarea și restaurarea mașinilor virtuale folosind modurile de transport SAN și HotAdd pentru:
  • – viteze de restaurare de până la 2 TB / oră;
  • – eliminarea blocajelor în timpul activităților de salvare/restaurare a mașinilor virtuale rezidente pe ESXi;
  • – eliminarea traficului de salvare/restaurare din rețeaua locală.

c) un mecanism failover / failback mai eficient pentru serviciile de restaurare a mașinilor virtuale în caz de dezastru.

4) Noile interfețe grafice pentru clienții DS-Mobile / DS-Consumer

permit autoservirea utilizatorilor aflați la distanță prin furnizarea unei interfețe simple, moderne, ușor de utilizat. De asemenea reduc activitățile administrative de suport prin satisfacerea solicitărilor simple de restaurare a unor fișiere